Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Acadèmia Internacional Quartet

Acadèmia Internacional Quartet

Durant sis dies, la ciutat de Vic es convertirà en un punt de referència internacional pel que fa a l’estudi i l’aprofundiment en l’especialitat del quartet de corda i altres formacions de corda i piano. Les classes les impartirà el QUARTET CASALS i el repertori que es treballarà l’escollirà lliurement cada formació que hi participi.

El projecte es completarà amb les classes que impartirà el QUARTET GERHARD, a quartets de corda i altres formacions de corda i piano integrades per estudiants de conservatoris.

Com a resultat d’aquesta immersió, el dimecres 24 i el dijous 25 de juliol, L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, oferirà dos concerts oberts a tota la ciutadania a càrrec del Quartet Casals, el Quartet Gerhard i on també participaran alguns dels quartets alumnes del Quartet Casals. Els alumnes del Quartet Gerhard realitzaran intervencions musicals en diferents espais de la ciutat de Vic durant els dies de l’Acadèmia Internacional de Quartet Vic 2019.

Quartet Casals

Quartet Gerhard