Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Acte Institucional desè aniversari, 25 de setembre 2020

Recorda que per poder sol·licitar una invitació per a l’acte institucional cal ser Amic/ga o Padrí/na de L’Atlàntida. Ser Amic/ga de L’Atlàntida és gratuït, si encara no n’ets, abans de fer la sol·licitud omple aquest formulari.

D’altra banda t’informem que aquest acte requereix la captació d’imatges i gravació en vídeo dels assistents. És per aquest motiu que cal que autoritzis el tractament de la teva imatge per completar el formulari de petició.

Acte Institucional desè aniversari, 25 de setembre 2020

Fes clic a una opció

21h - Sessió exhaurida

La FUNDACIÓ L’ATLÀNTIDA és la responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD) i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l'honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, consulta AQUÍ tota la informació del tractament.

Recorda que l’assistència en aquest acte comporta la captació d’imatges i gravació de vídeos dels assistents. Si no autoritzes el tractament de la teva imatge la petició no es podrà completar.