Concurs de dibuix i pintura del 10è aniversari de L'Atlàntida

CONCURS DE DIBUIX I PINTURA DEL 10è ANIVERSARI DE L'ATLÀNTIDA

Amb motiu del desè aniversari, L’Atlàntida convoca un concurs de dibuix i pintura, juntament amb la Farinera CAVV

Les obres es podran presentar fins el 10 de desembre. Hi poden participar les persones majors de 14 anys i les obres han de ser originals i no s'han d'haver presentat a cap altre concurs.

Comparteix la teva obra a Instagram amb els hashtags #dibuixalatlantida i #latlantidavic i entre totes i tots farem una galeria fantàstica! Vés a Instagram fent clic aquí.

  • Participants: Podran participar en el concurs les persones majors de 14 anys, que és la edat mínima per a que una persona pugui donar el seu consentiment segons estableix la LOPDGDD.
  • Format i tècnica: lliures. S’indicarà dins d’un sobre tancat les dades del participant (nom, telèfon i correu electrònic). Les obres han de ser originals i no premiades en un altre concurs. Si el format o dimensions són incompatibles amb l’exposició prevista, L’Atlàntida pot prescindir d’exposar alguna obra premiada. Les dimensions màximes de l’obra han de ser: DIN A1 – 594 x 841 mm. En el cas d’utilitzar tècniques digitals, l’obra s’haurà d’entregar en format físic per poder ser exposada.
  • Calendari i terminis de presentació de les obres: Les obres es podran presentar fins el 10 de desembre al Centre La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic en l’horari vigent.
  • Veredicte: La data, hora i lloc del lliurament de premis s’anunciarà més endavant.
  • Premis: Les obres guanyadores seran exposades durant al menys 2 mesos.
  • 1r Premi: Un abonament de L’Atlàntida a la carta de 4 espectacles per a dues persones durant la temporada Setembre 2020 – Gener 2021 + una inscripció a un taller d’adults a La Farinera_CAVV durant el curs 20-21.
  • 2n Premi: Un abonament de l’Atlàntida a la carta de 4 espectacles per a dues persones durant la temporada Setembre 2020 – Gener 2021.
  • 3r Premi: Inscripció a un taller d’adults a La Farinera CAVV durant el curs 20-21.