Espectacles i concerts afectats per les mesures aprovades en motiu de la COVID-19

20 d'abril de 2021

 

COMUNICAT MESURES COVID-19 (21/12/2021)

Us informem que seguint els protocols per la prevenció de contagis aprovades pel PROCICAT, l'aforament dels espectacles programats entre el dijous 23 de desembre de 2021 i el dijous 7 de gener del 2022 es redueix al 70%.

----------

COMUNICATS ANTERIORS:

INFOMACIÓ D'ÚLTIMA HORA 23/11/2021

Informem que després de detectar un positiu a l’equip artístic, ens veiem obligats a cancel·lar l’espectacle La Tempesta previst per aquest dissabte 27 de novembre.

Les persones que tenien entrades rebran un correu electrònic que explicarà com es faran les devolucions.

----------

CONCERT DE LA JONC:

Degut a la detecció d’un cas positiu a l’Orquestra, per prudència i d’acord amb la normativa vigent, es cancel·len els concerts de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) previstos a l’Atlàntida de Vic.

Es retornarà l'import de les entrades de manera automàtica a les persones que hagin realitzat la compra per Internet. Les persones que hagin realitzat la compra de forma presencial es poden dirigir a les taquilles de L'Atlàntida.

Us informem que la companyia Agrupación Sr. Serrano ens acaba d'informar que la representació The Mountain (que s'havia de portar a terme aquest dijous 22 d'abril, vigília de l'11è aniversari de L'Atlàntida) s'ha de cancel·lar perquè s'ha produït un cas positiu de COVID a la companyia.  

Als espectadors que hagin adquirit entrades per aquest espectacle, se'ls retornarà l'import de manera automàtica. En el cas que més endavant s'acordi una nova data de representació, s'emetrà un nou comunicat.

----------

OBRIM UNA NOVA SESSIÓ DE L'OBRA 'COBERTURA' AMB L'OBJECTIU DE GARANTIR LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT:

- Cobertura. 29 de maig de 2021

Us informem que seguint els protocols per la prevenció de contagis, ens veiem obligats a desdoblar en dues sessions l’obra Cobertura del proper 29 de maig:

Primera sessió: divendres 29 de maig a les 17 h

Segona sessió: divendres 29 de maig a les 20 h 

El públic que ja disposa de localitats, al llarg d'aquests dies rebran un correu electrònic per escollir a quina sessió prefereixen assistir juntament amb les instruccions per reubicar les entrades.

En el cas que es prefereixi sol·licitar la devolució de l'import de les entrades, fer clic a aquest ENLLAÇ.

Actualment l’obra està exhaurida. En el cas que disposem de més entrades, es tornarà a obrir la venda. Per a més informació contacti amb el nostre personal de taquilles.

-----------

A causa de les darreres mesures aprovades pel PROCICAT, entre les quals encara no es permet desplaçar-se fora del propi municipi, ens veiem obligats a ajornar aquest espectacle:

- Aquest país no descobert. AJORNAT. Nova data: 20 de març de 2021 a les 20 h.

Us recordem que, en el cas de voler sol·licitar la devolució de l'import de les entrades, ho podeu fer en el següent ENLLAÇ

---------- 

A causa del manteniment de les restriccions de mobilitat durant dues setmanes més hi ha espectacles que es veuen afectats:

- Brodas Bros. Aquest espectacle s'ajorna al dissabte 22 de maig a les 18 h. 

- The Mountain. Aquest espectacle s'ajorna al dijous 22 d'abril a les 20 h.

- Miki Núñez. Es desdobla en 2 sessions:

Primer concert: dijous 10 de desembre a les 20 h

Segon concert: divendres 11 de desembre a les 20 h.  

El públic que ja disposa de localitats, al llarg d'aquesta setmana rebran un correu electrònic per escollir a quina sessió prefereixen assistir juntament amb les instruccions per reubicar les entrades. En el cas que la residència actual dels espectadors no es trobi a la comarca d'Osona, recomanem assistir a la sessió de dijous, perquè durant aquest dia no s'estableix cap restricció de mobilitat.  

Us recordem que, en el cas de voler sol·licitar la devolució de l'import de les entrades, ho podeu fer en el següent ENLLAÇ

Dimarts 8 de desembre a la tarda, tornarem a obrir la venda d'aquest concert.

- Sopa de Cabra. Aquest concert s'ajorna al dijous 17 de desembre a les 20 h.

La setmana que ve ens posarem en contacte amb els espectadors afectats i els facilitarem les indicacions per reubicar les entrades.

Us recordem que, en el cas de voler sol·licitar la devolució de l'import de les entrades, ho podeu fer en el següent ENLLAÇ

El dimarts 15 de desembre es tornarà a obrir la venda d'aquest concert.

----------

INFORMACIÓ DE LES ENTRADES D'ESPECTACLES AJORNATS I CANCEL·LATS:

Us informem que les entrades adquirides inicialment seguiran essent vàlides per accedir als espectacles ajornats. 

En cas de cancel·lació, es retornarà l'import de les entrades a través d'una targeta regal de L'Atlàntida sense data de caducitat que quedarà registrada en el compte del client. En el cas que prefereixin el retorn de l'import de les entrades ho podran sol·licitar fent clic aquí.

Les persones que disposen d’entrades per als espectacles ajornats, un cop es confirmi la nova data, rebran un email informatiu.

Per qualsevol dubte o consulta contacteu amb l'equip de taquilles al correu [email protected] o al telèfon 93.702.72.57 – Opció 3, de dimecres a divendres de 15.30 h a 19.30 h i dissabtes de 10.00 h a 13 h.