Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Festa final del Festival Protesta

28 d'octubre de 2018
Festival Protesta

Sisena edició del festival internacional de cinema de crítica social

El Festival Protesta dedica la seva sisena edició a reflexionar sobre la profunda transformació que la societat ha experimentat arran de l’aparició de les noves tecnologies. La festa final 6.0 no obviarà tots aquests canvis que estem vivint i ens portarà un espectacle amb actuacions musicals, videoprojeccions, lliurament de premis i la intervenció dels membres del jurat.

El Protesta és un festival internacional que pretén contribuir a la transformació de la societat a través del cinema, fet que fa del festival una festa del cinema de denúncia. L'organització està formada per persones vinculades a l'audiovisual, la comunicació i l'activisme, i compta amb una xarxa de col·laboradors de Vic i d'arreu de Catalunya que augmenta a cada edició.

 

Sessions

  • 28 octubre 2018Dg19:30
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Multidisciplinari
Cicles
Festival Protesta, Promotors, Temporada estable
Preu
Gratuït
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Festival Protesta