Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Formulari per sol·licitar una invitació per a l’acte institucional del 10è aniversari: divendres 24 d'abril a les 20.30h

Recorda que per poder sol·licitar una invitació per a l’acte institucional cal ser Amic/ga o Padrí/na de L’Atlàntida. Ser Amic/ga de L’Atlàntida és gratuït, si encara no n’ets, abans de fer la sol·licitud omple aquest formulari.

D’altra banda t’informem que aquest acte requereix la captació d’imatges i gravació en vídeo dels assistents. És per aquest motiu que cal que autoritzis el tractament de la teva imatge per completar el formulari de petició.

Formulari d’inscripció per assistir a l’acte institucional de celebració del 10è aniversari de L’Atlàntida

Fes clic a una opció

La FUNDACIÓ L’ATLÀNTIDA és la responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD) i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l'honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, consulta AQUÍ tota la informació del tractament.

Recorda que l’assistència en aquest acte comporta la captació d’imatges i gravació de vídeos dels assistents. Si no autoritzes el tractament de la teva imatge la petició no es podrà completar.