Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Playscapes, 10 hores d'espectacles i activitats

25 d'abril de 2020
  • Logo 10 anys
Playscapes

Una instal·lació d’art crochet (paisatges de joc) per als més petits

Es pot crear un castell ple d’aventures fet de boles, ganxet i colors? S’hi pot saltar a sobre? Poden viure-hi animals divertidíssims?

La resposta és que sí. Playscapes (Paisatges de joc) és una instal·lació d’Art Croche creada per l’artista belga Cathy Bertel per als més petits. Cathy Bertel crea escultures i entorns esculturals fets amb materials artístics no tradicionals, neumàtics, teixits elàstics i ganxet. L’obra de Bertel es dirigeix a la totalitat del cos de l’espectador i el fa participar de manera activa i autònoma en l’experiència.

Una plataforma de pneumàtics, boles i xarxes per saltar sense parar. Plenes de formes, colors i mides. Tot comença amb una pilota de gronxador, que fa que els cors bateguin més ràpidament. Però aviat rebotes amb unes boles que són com ratpenats amb unes cares absolutament gracioses.

Amb la col·laboració del Festival El més petit de tots.

Recomanat de 2 a 5 anys. 

Sessions continuades des de les 10 h fins a les 14 h, amb un màxim de 25 persones per sessió.

Sessions

  • 25 abril 2020Ds10:00
    Jardins de L'Atlàntida
    Gratuït

Detalls

Gèneres
Instal·lació
Cicles
Celebració 10è Aniversari, Temporada estable
Preu
Gratuït
Durada
De 10 h a 14 h (sessions continuades)
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida