POLÍTICA DE GALETES

1.- ELS TIPUS DE GALETES QUE FEM SERVIR

 • Galetes temporals d’una sessió
 • Galetes permanents

2.- FINALITAT DE LES GALETES

 • Galetes tècniques
 • Galetes de personalització
 • Galetes de publicitat
 • Galetes d’anàlisi estadístic
 • Galetes de tercers

3.- COM ES GESTIONEN LES GALETES AL NAVEGADOR 

4.- MÉS INFORMACIÓ 

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Internet Explorer

1.- ELS TIPUS DE GALETES QUE FEM SERVIR

El web de L’Atlàntida fa servir tant galetes temporals d’una sessió com galetes permanents.

 • Galetes temporals d’una sessió: les galetes d’estat d’una sessió només recopilen dades mentre l’usuari accedeix al web.
 • Galetes permanents: les galetes permanents recopilen les dades al terminal perquè es puguin fer servir i siguin accessibles en més d’una sessió.

Segons la finalitat per a la qual es recopilen les dades obtingudes mitjançant les galetes, el web pot fer servir:

 • Galetes tècniques

Les galetes tècniques permeten a l’usuari navegar al web o a l’aplicació mòbil i fer servir les diferents opcions o serveis disponibles.
Per exemple, permeten controlar el trànsit i la comunicació de les dades, identificar la sessió, accedir als apartats del web amb accés restringit, recordar els elements que configuren una comanda, fer una sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, fer servir elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

 • Galetes de personalització

Les galetes de personalització permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques generals establertes per defecte al terminal o que ell mateix ha definit.
Algunes d’aquestes característiques són l’idioma, el tipus de navegador amb el qual s’accedeix al servei, el disseny dels continguts escollit, la geolocalització del terminal i la configuració regional des d’on s’hi accedeix.

 • Galetes de publicitat

Les galetes publicitàries permeten la gestió eficaç dels espais publicitaris que es mostren al web o a l’aplicació mòbil des dels quals es dóna el servei. Permeten adequar el contingut de la publicitat perquè sigui rellevant per a l’usuari i no es mostrin anuncis que ja s’han vist.

 • Galetes d’anàlisi estadístic

Les galetes d’anàlisi estadístic permeten fer el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris al lloc web. La informació que es recopila es fa servir per mesurar l’activitat als llocs web, a l’aplicació o a la plataforma, i per elaborar perfils de navegació d’usuaris d’aquests llocs. Tot això amb la finalitat d’introduir millores en el servei.

 • Galetes de tercers

Algunes pàgines web poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que s’ofereixen. Un exemple en serien els serveis d’estadística de Google Analytics i Weborama.

3.- COM ES GESTIONEN LES GALETES AL NAVEGADOR
L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o suprimir les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu terminal.

4.- MÉS INFORMACIÓ

 • Google Chrome

Per configurar les normes de gestió de les galetes al navegador Google Chrome:

–     Feu clic al menú situat a la barra d’eines del navegador.

–     Seleccioneu Configuració.

–     Feu clic a Mostra la configuració avançada.

–     A la secció Privadesa, feu clic al botó Configuració del contingut.

–     A la secció Galetes, podeu configurar-ne les opcions.

 • Mozilla Firefox

Per configurar les normes de gestió de les galetes al navegador Mozilla Firefox:

–     A la part superior de la finestra de Firefox, feu clic al menú Eines.

–     Seleccioneu Opcions.

–     Seleccioneu la pestanya Privadesa.

–     En aquest apartat podeu triar Utilitza els paràmetres personalitzats de l’historial i configurar-ne les opcions vosaltres mateixos.

 • Internet Explorer

Per configurar les normes de gestió de les galetes al navegador Internet Explorer 9:

–     A la part superior de la finestra d’Internet Explorer, feu clic al menú Eines.

–     Seleccioneu la pestanya Seguretat i marqueu l’opció Suprimeix l’historial de navegació per eliminar les galetes. Activeu la casella Galetes i, tot seguit, feu clic a Suprimeix.

–     Aneu[A1]  a la pestanya Seguretat i accediu a l’opció Configuració. Feu lliscar el nivell de permissió de galetes fins a dalt de tot si voleu bloquejar totes les galetes, o fins a baix de tot si les voleu permetre totes. A continuació, feu clic a Accepta.

Si bloquegeu l’ús de totes les galetes en el navegador, alguns serveis o funcions del web pot ser que no estiguin disponibles. Alguns navegadors permeten la configuració de normes específiques per a la gestió de les galetes de cada lloc web. Això ofereix un control més precís de la privadesa. Amb aquesta opció podeu desactivar les galetes de tots els llocs web, llevat dels llocs en els quals confieu.

[A1]No hem pogut comprovar les opcions d’aquest pas perquè tenim una versió posterior de l’Internet Explorer i no hi figuren.

Comparteix

Ús de Galetes

www.latlantidavic.cat utilitza Cookies de tercers amb la finalitat de prestar un millor servei. Si contínua navegant està acceptant el seu ús. No obstant això, pot canviar la configuració de les Cookies. Veure política

ACEPTAR