Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament

FUNDACIÓ L’ATLÀNTIDA

Finalitat

– Gestió de la compravenda d’entrades per a espectacles;
– Tractament amb finalitats comercials, enviament d’ofertes, informació i propostes comercials, relacionades amb l’activitat de l’EMVIC o el Centre d’Arts Escèniques d’Osona, adaptades a l’usuari mitjançant elaboració de perfils;
– Gestió de la programació pròpia de teatre i música;
– Respecte els Padrins de la Fundació, la tramitació de l’alta com a socis de l’Associació de Padrins de l’Atlàntida
– Prestació de serveis com conservatori de música.

Legitimació

Consentiment de l’interessat, a excepció de determinats suposats en els quals existeixi interès legítim

Destinataris

Les seves dades seran tractades exclusivament per l’ATLÀNTIDA, a excepció d’aquells casos en els quals la comunicació de les seves dades a tercers sigui necessària per poder emplenar la finalitat directament relacionada amb l’organització, pagament, acomodació i assistència a l’espectacle contractat. En el cas d’alta com a Padrí, les dades es cediran a l’Associació de Padrins de L’Atlàntida

Conservació de les dades

Fins a la finalització del servei o existeixi obligació legal

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Presentar una reclamació davant Autoritat de Control (www.agpd.es).

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la Protecció de Dades a la nostra web:  
https://latlantidavic.cat/avis-legal/

 



INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable de tractament de les teves dades?

Identitat

FUNDACIÓ L’ATLÀNTIDA, en endavant, l’ATLÀNTIDA.
CIF: G59439794
Inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya en data 18/09/1990 amb el número 498.

Direcció postal

C/Torres i Bages, 6, 08500, Vic, Barcelona

Telèfon

93.702.72.57

e-mail

info@latlantidavic.cat

Delegat de Protecció de Dades

AJ Auditoria Sistemas, ajove@aj-auditoria.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades?  

  • Gestió de la compravenda d’entrades i realització d’enquestes d’opinió i satisfacció;
  • Gestió de la programació pròpia de teatre i música;
  • Prestació de serveis com conservatori de música;
  • Lloguer de la sala per a altres activitats;
  • Enviament de comunicacions comercials i promocionals, relacionades amb l’activitat de l’EMVIC o el Centre d’Arts Escèniques d’Osona, adaptades a l’usuari mitjançant elaboració de perfils;
  • Respecte els Padrins de la Fundació, la tramitació de l’alta com a socis de l’Associació de Padrins de L’Atlàntida

 

Quina és la legitimació del tractament de les seves dades?

  • Relació contractual entre l’ATLÀNTIDA i l’usuari al moment de la compra d’entrada per a l’espectacle. Per a completar el procés de compra és obligatori que ens faciliti les dades personals que li demanin. Si no ens facilita les seves dades personals, el procés de compra no podrà ser completat.
  • El seu consentiment lliure, específic, informat, inequívoc.  

 

A quins destinataris comuniquem les seves dades?

Les seves dades seran tractades exclusivament per l’ATLÀNTIDA amb la següent excepció: les dades que ens proporcioni podran ser comunicades a terceres entitats per al compliment de finalitats directament relacionades amb l’organització dels espectacles a dalt indicats entre l’ATLÀNTIDA i el cedent de les dades, com a l’empresa que s’encarregui de la gestió de venda d’entrades, per a les gestions de cobrament i pagament de les entrades, així com a les entitats o organismes amb els quals existeixi obligació legal de cessió. No es produiran transferències a tercers països fora de la Unió Europea sense que intervingui el seu consentiment.  

En el cas que tramiti l’alta com a Padrí de la Fundació, les dades es cediran a l’Associació de Padrins de L’Atlàntida, amb domicili al Passeig Generalitat, 16, 6è 2ª, 08500 Vic (Osona), amb CIF G-66556192, inscrita a la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques el 4 de novembre de 2015.

 

Quant temps conservem les seves dades personals?

Les dades personals que ens faciliti es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, o quan sigui necessari conservar-les per raó d’obligacions legals.  Quan la conservació ja no sigui necessària, se suprimiran amb les mesures de Seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la seva destrucció total.  

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment;
  • Dret a accedir, rectificar i suprimir les dades;
  • Dret de limitació de l’ús o oposició del tractament de dades;
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.agpd.es), si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

 

Descarregui tots els models d’exercici de drets aquí.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:

C/Torres i Bages, 6, 08500, Vic, Barcelona
DPO: AJ Auditoria Sistemas, ajove@aj-auditoria.com


Comparteix

Ús de Galetes

www.latlantidavic.cat utilitza Cookies de tercers amb la finalitat de prestar un millor servei. Si contínua navegant està acceptant el seu ús. No obstant això, pot canviar la configuració de les Cookies. Veure política

ACEPTAR
Aviso de cookies