Estrenes

Estrenat: 21/06/24 a les 21:30h

Bach en Moviment 2024: Making of

image/svg+xml

Bach en Moviment 2024: Making of

Bach en Moviment 2024: Making of

Reportatge del procés creatiu del projecte de participació comunitària amb centres de secundària i col·lectius socials de Vic i Osona

Bach en moviment és un projecte de participació comunitària gratuït que s’ha adreçat a alumnes de secundària de 1r o 2n d’ESO de la ciutat de Vic, en funció del curs en el qual fan l’assignatura de música.

El projecte ha comptat amb la col·laboració de la coreògrafa Núria Cel·la, que ha dirigit les sessions de treball de dansa i moviment als centres educatius i a L’Atlàntida, on s’ha realitzat l’enregistrament final de les coreografies.

També s’ha dut a terme un taller de caràcter immersiu sobre Bach: No t’hauries de dir BACH, impartit per Montse Catllà, professora de l’EMVIC i directora de la Fundació L’Atlàntida. Una sessió pedagògica innovadora amb l’objectiu de descobrir la vida i l’obra d’un músic que va compartir una època de convulsió social i política amb altres personalitats de gran rellevància històrica.

En aquesta edició han participat en el projecte tots els centres de secundària de Vic i entitats socials, amb més de 850 participants.