Guillem Roma

image/svg+xml

Guillem Roma

Guillem Roma

Guillem Roma oferirà un concert exclusiu per a la Sala 4 de L’Atlàntida

Les cançons de Guillem Roma ja coneixen diferents racons de L’Atlàntida, hi han sonat en diferents ocasions, com en la presentació de discos nous o en el tancament de gires. Aquest cop serà diferent i original i servirà per conèixer un nou espai del teatre que el músic osonenc omplirà amb un repertori especial per a l’ocasió, acompanyat d’alguns dels seus músics, com la seva germana Marta Roma al violoncel o Guillem Plana a les guitarres.

Tot i la situació de pandèmia que ha condicionat la vida cultural dels darrers mesos, Guillem Roma no ha parat, ni en ple confinament amb activitats i vídeos a les xarxes, ni a l’estiu amb petits concerts on ha pogut girar amb l’espectacle La constant i la variable. Ara a punt d’acabar l’any i a punt de preparar un nou disc, també acaba una gira amb la qual acomiada un repertori que ha aconseguit connectar amb públics molt variats. Cançons fresques amb altes dosis d’optimisme i una riquesa musical característica que viatja des de les influències dels boleros que cantava el seu avi, fins a les músiques de Mèxic, on ell va viure uns anys, passant per casa nostra i pels sons mediterranis.

En aquesta ocasió, a través d’un concert d’uns quaranta minuts, viatjarem per la màgia d’aquestes cançons amb l’objectiu de connectar amb l’essència de cada una d’elles, amb la complicitat dels músics i les ganes de poder compartir els poders de la música per fer-nos una mica més feliços en aquests temps complicats que estem vivint.

Fitxa artística

Guillem Roma, guitarra i veu

Marta Roma, violoncel i veus

Guillem Plana, guitarra elèctrica, guitarra espanyola i veus