Escena singular al cicle #Ambveudedona

image/svg+xml

Escena singular al cicle #Ambveudedona

Escena singular al cicle #Ambveudedona

Càpsula audiovisual amb els millors moments de l'acció participativa i artística Escena Singular

Acció participativa de conscienciació i formació, fruit del compromís social amb la igualtat de gènere i el foment de la participació social. Una activitat d'accés gratuït adreçada a les dones i que va combinar l'exhibició artística i un espai de diàleg amb perspectiva de gènere. Una activitat de consciència crítica i de sensibilització vers les reivindicacions feministes i l'objectiu de la igualtat

Les participants van realitzar un recorregut lliure a la instal·lació comestible Espai reservat de la Companyia Rawscenographt. Durant el recorregut per la instal·lació es va fer una enquesta de temàtica feminista. Tot seguit, Lorena Nogal, coreògrafa i ballarina, va interpretar L'elogi de la fissura, una peça de dansa contemporània que celebra la bellesa sorgida de la imperfecció, la simetria i la irregularitat; un solo que es va estrenar al Festival Temporada Alta i que suposa un manifest expressat a través d'un cos vulnerable.

Finalment, Sara Blázquez, periodista feminista, va obrir un espai de diàleg amb els assistents prenent com a punt de partida el resultat de l'enquesta comestible.

#AMBVEUDEDONA és la programació de L’Atlàntida amb perspectiva de gènere.

Un espai de cultura conscient i combativa que vol contribuir als processos de transformació social i incorporar-hi les veus silenciades, perifèriques i alternatives.

Més informació en aquest enllaç.