Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Fes-te Amic o Padrí

Fes-te Padrí

Fes-te Padrí
Preferències
Domiciliació de la quota

Introdueix un número de compte on domiciliar la cuota de 60€ per temporada. Escriu el numero sense espais ni guions.

Què és l'IBAN?

L'IBAN és un format internacional per indicar comptes bancaris, que substitueix els formats nacionals tradicionals. Està suportat a múltiples països, i des del febrer de 2014 el seu ús és obligatori a tot el territori de la Unió Europea.

Normalment, el codi IBAN apareix a la llibreta o a extractes bancaris. En cas contrari, posi's en contacte amb l'entitat bancària.

Responsable: Fundació l’Atlàntida.
Finalitat: (a) inscripció de l’usuari com a soci de l’Associació de Padrins de l’Atlàntida, (b) enviament de qualsevol informació i promoció referent a la categoria Padrins de L’Atlàntida.
Legitimació: Consentiment de l’interessat, llevat de determinats supòsits en què hi hagi interès legítim.
Destinataris: Les seves dades no seran cedides a tercers, si no és per obligació legal o per finalitat directament lligada amb el seu tractament autoritzat, a excepció de l’Associació de Padrins de L’Atlàntida, necessària pel present tractament.
Conservació de les dades: fins que perdi la condició de Padrí de l’Atlàntida, o fins que existeixi obligació legal.
Drets: accedir, rectificar, suprimir les dades, així com altres drets que s’expliquen a la informació addicional.
Informació addicional: pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.