Cessió d'espais

Cada temporada L'Atlàntida organitza dos espectacles solidaris a favor d'entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes adreçats a col·lectius en risc d'exclusió social o situació de vulnerabilitat.

En aquest context L'Atlàntida cedeix gratuïtament l'ús de diferents espais i el cost dels serveis tècnics/gestió a les entitats que presenten un projecte que encaixa amb aquest objectiu institucional.

D'altra banda, en la seva missió de donar suport a projectes d'interès social i cultural, L'Atlàntida facilita l'ús de les seves sales a les entitats locals i osonenques sense ànim de lucre, oferint la possibilitat d'acollir-se a la tarifa de lloguer reduït. Aquesta tarifa suposa fer-se carrec només del cost dels serveis* utilitzats. L'Atlàntida determinarà els serveis necessaris en funció de la tipologia de l'activitat.

En el cas que l'Ajuntament consideri un projecte d'especial interès cultural i social per assolir objectius del seu programa d'acció cultural i social, l'Ajuntament es reserva el dret d'aplicar bonificacions al cost dels serveis per al desenvolupament de l'activitat i/o de considerar l'activitat exempta de pagament.