Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Cessió d'espais

Cada temporada L'Atlàntida organitza dos espectacles amb finalitats benèfiques a favor d'entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes adreçats a col·lectius en risc d'exclusió social o situació de vulnerabilitat.

En aquest context L'Atlàntida cedeix gratuïtament l'ús de diferents espais i el cost dels serveis tècnics/gestió a les entitats que presenten un projecte que encaixa amb aquest objectiu institucional.

Per consultar la normativa que regula aquest projecte fes clic en els següents enllaços:

D'altra banda, les entitats osonenques sense ànim de lucre poden acollir-se a la tarifa de lloguer reduït i només fer-se càrrec del cost dels serveis* utilitzats. L'Atlàntida determinarà els serveis necessaris per a cada activitat 

Les entitats amb ànim de lucre, han d'assumir la tarifa corresponent al lloguer a més d'assumir el cost dels serveis utilitzats.

 

* En el cas de no poder-se fer càrrec del cost dels serveis de l’activitat, es pot fer arribar la petició al servei de cultura de l’Ajuntament de Vic en aquest correu electrònic: campoyba@vic.cat