Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Concession of spaces

Cada temporada L'Atlàntida organitza dos espectacles amb finalitats benèfiques a favor d'entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes adreçats a col·lectius en risc d'exclusió social o situació de vulnerabilitat.

En aquest context L'Atlàntida cedeix gratuïtament l'ús de diferents espais i el cost dels serveis tècnics/gestió a les entitats que presenten un projecte que encaixa amb aquest objectiu institucional.

Per consultar la normativa que regula aquest projecte fes clic en els següents enllaços:

D'altra banda, en la seva missió de donar suport a projectes d'interès social i cultural, L'Atlàntida facilita l'ús de les seves sales a les entitats locals i osonenques sense ànim de lucre, oferint la possibilitat d'acollir-se a la tarifa de lloguer reduït. Aquesta tarifa suposa fer-se carrec només del cost dels serveis* utilitzats. L'Atlàntida determinarà els serveis necessaris en funció de la tipologia de l'activitat.

En el cas que l'Ajuntament consideri un projecte d'especial interès cultural i social per assolir objectius del seu programa d'acció cultural i social, l'Ajuntament es reserva el dret d'aplicar bonificacions al cost dels serveis per al desenvolupament de l'activitat i/o de considerar l'activitat exempta de pagament.

Les entitats amb ànim de lucre, hauran d'assumir la tarifa corresponent al lloguer a més d'assumir el cost dels serveis utilitzats.