An artistic/educational project

Per la seva condició de centre d’arts escèniques de Vic i de la comarca d’Osona, la programació de L’Atlàntida dona cobertura a tot un ampli ventall de gèneres i estils artístics. La qualitat, la professionalitat i el suport a la creació contemporània, són les constants que prevalen en la proposta d’una programació plural (música, teatre, dansa, espectacles familiars, circ i poesia, entre d’altres), pensada amb la voluntat d’esdevenir una porta d’accés a totes les inquietuds culturals de l’entorn.

Més enllà d’aquí, però, la nostra voluntat passa també per consolidar-nos, a poc a poc però amb fermesa, com a motor cultural del nostre entorn i el nostre país, en el qual hi ha una aposta oberta cap a programes educatius, integradors i participatius, a través de produccions i d’intercanvis creatius i artístics amb altres entitats culturals i socials, amb el repte de seguir sent un equipament cultural de referència.

Finalment, L’Atlàntida vol afegir singularitat en la seva programació. Sembla ben evident que, per la tradició de Vic i per la presència de l’Escola de Música i del Conservatori en el mateix complex, aquesta singularitat s’ha de donar d’una manera orgànica i natural amb la música.