Forms of support and sponsorship

Si desitgeu participar i donar suport al projecte cultural i educatiu de L’Atlàntida podeu fer-vos mecenes o patrocinadors i vincular la vostra marca amb el prestigi de L’Atlàntida.

La Fundació L’Atlàntida compta actualment amb més de vint empreses que contribueixen amb les seves aportacions econòmiques a la dinamització de l’entitat.

El programa de mecenatge s’estructura en quatre modalitats de participació:

MECENES D’HONOR: aportació d’un mínim de 20.000 € anuals.

MECENES I: Aportació d’un mínim de 5.000 € anuals.

MECENES II: aportació d’un mínim de 3.000 € anuals.

CERCLE DE L’ATLÀNTIDA: donacions a títol individual d’un mínim de 500 € anuals.

 

Avantatges del mecenatge

En compliment de la llei de mecenatge actual, els mecenes de L’Atlàntida realitzen les seves aportacions en forma de donacions, a través de convenis de col·laboració o bé mitjançant contractes de patrocini com a intercanvi publicitari.

En el cas de contracte de patrocini, la Fundació L’Atlàntida ofereix contraprestacions proporcionals a les seves aportacions. Les més habituals són: cessió de sales, entrades per als concerts organitzats per la Fundació, visites arquitectòniques, recepcions privades i insercions publicitàries, entre d’altres.

Per a més informació podeu contactar amb la direcció general de la Fundació: [email protected] o trucar al 93 702 72 57.