Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Cultural accessibility

Apropa Cultura

L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona forma part del programa Apropa Cultura. Una porta a la inclusió des del 2012.

L’art emociona i mai ens deixa indiferents. Gràcies al programa Apropa Cultura, cada any més de 400 persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social i que formen part d’ alguna entitat del sector social de tot el territori català gaudeixen de la programació que organitza la Fundació L’Atlàntida.

Els col·lectius socials que participen en aquest projecte poden assistir a la major part de la programació de L’Atlàntida a un preu simbòlic de 3 € l’entrada.

Apropa Cultura vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

Més informació aquí.

Butaques x tothom

Butaques X tothom és el programa d’inclusió social que s’està portant en terme en coordinació amb l`àrea de benestar social de l’Ajuntament de Vic i que suposa un complement important respecte les línies d’acció que es desenvolupa des del projecte Apropa Cultura.

Butaques X tothom s’adreça a persones que volen gaudir de la música i les arts escèniques a títol individual però, degut a la situació de vulnerabilitat en la qual es troben, tenen dificultats per assumir el preu normal dels espectacles. Els usuaris dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vic poden participar en aquest programa i assistir a títol individual a la major part de la programació de L’Atlàntida a un preu simbòlic de 3 € l’entrada.

Consulta la programació

Entrades de l'última fila a 10€

Des de fa quatre temporades tots* els espectacle que organitza la Fundació L’Atlàntida disposen de deu localitats a un preu simbòlic de 10 € l’entrada. (*Excepte: Manel, Obeses amb la Cobla Berga Jove, l'espectacle benèfic Creixent plegats, Cantània: Virtual, la Producció EMVIC: Homenatge a Beethoven, Canta gran! Mare Nostrum i els espectacles familiars.).

Es tracta d’una política de preu que pretén facilitar l’accés a L’Atlàntida independentment del poder adquisitiu del beneficiari.

Aquestes entrades es poden adquirir fins a tres dies abans de cada espectacle.

Condicions d’ús:

  • Aquestes entrades s’han d’adquirir de forma presencial a les taquilles de L’Atlàntida.
  • Per sol·licitar aquestes entrades s’ha de ser Amic/ga de L’Atlàntida. És imprescindible acreditar-se amb el carnet d’Amic/ga o Padrí/na.
  • Es poden adquirir com a màxim dues entrades per al mateix espectacle.
  • Es pot fer ús d’aquest preu especial fins a un màxim de tres vegades durant la mateixa temporada (octubre 2019 - juliol 2020).
Vull fer-me Amic. És gratuït!

Prova pilot per a la millora auditiva de les obres teatrals

Aquesta temporada hem iniciat un pla pilot per a la millora auditiva en algunes obres teatrals. El centre auditiu Aural Vic, ens ha cedit com a Mecenes de L'Atlàntida, diferents dispositius que amplifiquen el so en la zona central de la platea. Aquests dispositius els poden utilitzar tant persones que porten audiòfons de manera habitual com les persones que comencen a percebre pèrdues en la qualitat de l'audició. En aquest últim cas, els usuaris poden portar els seus propis auriculars. 

Aquest pla pilot es porta a terme amb els  Padrins/es de L’Atlàntida. Més endavant s’obrirà al públic en general.

Les obres en les quals es realitzarà el pla pilot d'aquest semestre són:

  • La neta del senyor Linh. Diumenge 9 de febrer a les 18 h
  • La Rambla de les Floristes. Diumenge 16 de febrer a les 18 h
  • Això ja ho he viscut. Diumenge 22 de març a les 18 h
  • La dona del 600. Diumenge 19 d'abril a les 18 h
  • Cobertura. Dissabte 9 de maig a les 20.30 h
  • Una història real. Dijous 14 de maig a les 20.30 h

Els Padrins/nes que vulguin sol·licitar aquests dispositius poden fer-ho complementant el següent formulari. Degut a que el número de dispositius és limitat, es confirmaran les peticions per ordre de petició.

Vull reservar uns audiòfons

El proper 4 de febrer a les 11.30h es portarà a terme un taller pràctic adreçat als Padrins que estiguin interessats en participar en aquest pla pilot.