Cultural accessibility

Apropa Cultura

L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona forma part del programa Apropa Cultura. Una porta a la inclusió des del 2012.

L’art emociona i mai ens deixa indiferents. Gràcies al programa Apropa Cultura, cada any més de 400 persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social i que formen part d’ alguna entitat del sector social de tot el territori català gaudeixen de la programació que organitza la Fundació L’Atlàntida.

Els col·lectius socials que participen en aquest projecte poden assistir a la major part de la programació de L’Atlàntida a un preu simbòlic de 3 € l’entrada.

Apropa Cultura vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

Més informació aquí.

Butaques x tothom

Butaques X tothom és el programa d’inclusió social que s’està portant en terme en coordinació amb l`àrea de benestar social de l’Ajuntament de Vic i que suposa un complement important respecte les línies d’acció que es desenvolupa des del projecte Apropa Cultura.

Butaques X tothom s’adreça a persones que volen gaudir de la música i les arts escèniques a títol individual però, degut a la situació de vulnerabilitat en la qual es troben, tenen dificultats per assumir el preu normal dels espectacles. Els usuaris dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vic poden participar en aquest programa i assistir a títol individual a la major part de la programació de L’Atlàntida a un preu simbòlic de 3 € l’entrada.

Consulta la programació

Entrades de l'última fila a 10€

Des de fa quatre temporades tots* els espectacle que organitza la Fundació L’Atlàntida disposen de deu localitats a un preu simbòlic de 10 € l’entrada. (*Excepte: Ambre, El saló de les meravellas, Trio Sonart, Foramuralla, Els Pastorets, i els espectacles familiars.).

Es tracta d’una política de preu que pretén facilitar l’accés a L’Atlàntida independentment del poder adquisitiu del beneficiari.

Aquestes entrades es poden adquirir fins a tres dies abans de cada espectacle.

Condicions d’ús:

 • Aquestes entrades s’han d’adquirir de forma presencial a les taquilles de L’Atlàntida.
 • Per sol·licitar aquestes entrades s’ha de ser Amic/ga de L’Atlàntida. És imprescindible acreditar-se amb el carnet d’Amic/ga o Padrí/na.
 • Es poden adquirir com a màxim dues entrades per al mateix espectacle.
 • Es pot fer ús d’aquest preu especial fins a un màxim de tres vegades durant la mateixa temporada (octubre 2019 - juliol 2020).
Vull fer-me Amic. És gratuït!

Accessibilitat funcional, per a la millora auditiva de les obres teatrals

Aquesta temporada seguirem ampliant el Servei d'accessibilitat funcional per a la millora auditiva en les representacions teatrals.

Des de fa tres temporades i gràcies al mecenatge del centre auditiu Aural Vic,  oferim diferents dispositius que amplifiquen el so a la zona de la platea i amfiteatre (excepte: files 6-7-8). Aquests dispositius els poden utilitzar persones que porten audiòfons de manera habitual i persones que comencen a percebre pèrdues en la qualitat de l'audició. En aquest últim cas, els usuaris poden portar els seus propis auriculars. 

Les obres en les quals es poden sol·licitar aquests dispositius són: 

 • 53 diumenges (03/10/2021)
 • Canto jo i la muntanya balla (16/10/2021)
 • Oncle Vània (06/11/2021)
 • El gran comediant (21/11/2021)
 • Els Pastorets (26/12/2021)
 • Els Pastorets (28/12/2021)
 • Els Pastorets (01/01/2022)
 • Història d'un senglar (22/01/2022)
 • Mare de sucre (06/05/2022)

Les persones que vulguin sol·licitar aquest servei han complementar el següent formulari. (Com que nombre de dispositius és limitat,  les peticions es confirmaran per ordre de petició)

Vull reservar uns audiòfons