VIII Acadèmia Internacional de Quartet - Vic 2024

VII Acadèmia Internacional de Quartet - Vic 2024

Formulari d'inscripció alumnes del Quartet Gerhard

Especificar títol i autor de cada obra.

El pagament del curs es farà per transferència bancària al número de compte ES70-2100-1112-8502-0017-5779, en la qual caldrà indicar el nom i cognoms de cada membre de la formació. La data límit per efectuar el pagament és el 6 de maig de 2024. Es prega enviar la còpia escanejada del  comprovant del banc a [email protected], ja que la inscripció només serà efectiva quan tots els membres de la formació hagin formalitzat l’ingrés corresponent.

La manutenció inclou els dinars del 16 al 19 i els sopars del 15 al 18 al Restaurant de L’Atlàntida.

L’allotjament és al Seminari de Vic (habitacions compartides) amb entrada el 15 de juliol i sortida el 19 de juliol (4 nits). L’esmorzar està inclòs. El cost és per allotjament en habitacions de grup amb la resta de membres de la formació. Si algú vol habitació individual o doble, sempre i quan hi hagi habitacions disponibles, podrà pagar la diferència del preu. Si és el cas, indiqueu-ho a l'apartat d'informació addicional.

Si algun dels membres de la formació pateix algun tipus d'al·lèrgia alimentària o segueix una alimentació vegetariana o vegana, preguem que ho faci constar en l’apartat “d’informació addicional”. No es podran variar els menús previstos si no en tenim coneixement previ.

Dades de l'integrant 1 de la formació
Dades de l'integrant 2 de la formació
Dades de l'integrant 3 de la formació
Dades de l'integrant 4 de la formació
Dades de l'integrant 5 de la formació