ADFO brilla a Broadway

8 de maig de 2022
  • Espectacle solidari
ADFO horitzontal

Festival solidari de dansa inclusiva d'Adfo, amb la col·laboració de l'Escola de Música Vinculada al Liceu Núria Castells i Off-Broadway Musicals

L'Adfo, Associació de Diversitat Funcional d'Osona, a través del seu grup de dansa adaptada, conduït per Karina Amato, i amb la col·laboració de l'Escola de Música Núria Castells de Manlleu, presenten un espectacle de dansa que pretén demostrar l'accessibilitat de les persones a qualsevol disciplina artística, més enllà de la seva condició o diversitat física.

L'associació treballa per a la integració universal de les persones amb algun tipus de diversitat funcional o sensorial, en els diferents àmbits de la vida. Dona suport integral a la vida autònoma de les persones que formen part del col·lectiu i als seus familiars, ofereix formacions i tallers, teràpia ocupacional i disposa de servei d’inserció laboral. També du a terme activitats d’oci, esport adaptat i cultura, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i benestar de tots els usuaris.

Fa més de cinc anys que Adfo ofereix dansa adaptada als seus usuaris, on es treballa el cos i el moviment, més enllà de les limitacions físiques, traspassant moltes vegades, les barreres mentals que impedeixen a les persones demostrar el què són capaces de fer. A l’Adfo, transformem el jo no puc, tu no pots, en nosaltres podem.

Volem trencar barreres socials, que l'espectador deixi a part els seus prejudicis i pugui gaudir d'un espectacle de dansa excepcional, realitzat per persones ben diverses.

Sessions

  • 8 maig 2022Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Dansa, Música
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 14 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida, ADFO