Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Això ja ho he viscut

11 d'octubre de 2020
Això ja ho he viscut

Qui no ha tingut mai la sensació que una situació ja l’ha viscuda?

Degut a les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus, aquest espectacle s'ha ajornat: s'havia de realitzar el 22 de març i es durà a terme l'11 d'octubre.

Les entrades comprades pel 22 de març (la data prèvia a l'ajornament) seran vàlides per l'11 d'octubre sense haver de realitzar cap canvi, ni gestió.

Això és el que els passa una vegada i una altra als hostes d’un hostal anglès. Una obra del gran J. B Priestley dirigida per Sergi Belbel. Amb Lluís Soler, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Carles Martínez, Roc Esquis i Míriam Alamany.

Famílies! Ja no cal que deixeu la mainada amb els avis o amb un cangur! L'Atlàntida ofereix un servei d'acollida d'infants gratuït durant aquest espectacle. Més informació i inscripcions aquí.

Sessions

  • 11 octubre 2020Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 22 € - 27 € - 29 €
Durada
2 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Autor: J. B Priestley

Direcció: Sergi Belbel

Intèrprets: Míriamm  Alamany, Jordi Banacolocha, Sívia Bel, Roc Esquis, Carles Martínez i Lluís Soler

Companyia: La Perla 29