AJORNAT: Aquest país no descobert ...

16 de gener de 2021
Aquest país no descobert

Una obra sobre la vida i la mort: Alba Pujol conversa amb el pare en el seu últim cicle de quimioteràpia

COMUNICAT COVID-19

A causa de les darreres mesures aprovades pel PROCICAT, entre les quals encara no es permet desplaçar-se fora del propi municipi, ens veiem obligats a ajornar aquest espectacle. La nova data és el dissabte 20 de març a les 20 h.

Les mateixes entrades seran vàlides per a la nova data.

Us recordem que, en el cas de voler sol·licitar la devolució de l'import de les entrades en una targeta regal ho podeu fer en el següent enllaç.

----------

Josep Pujol (Pep Cruz), doctor en economia i catedràtic en història i institucions econòmiques, reflexiona sobre la vida amb la seva filla entre sessió i sessió de quimioteràpia. La seva filla és Alba Pujol, actriu, dramaturga i poeta. Tot és veritat. Tant com els filòsofs que ronden, vagaregen i remuguen a prop jugant a la petanca.

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers és un projecte de teatre documental i vivencial d’Àlex Rigola, un dels directors catalans més internacionals. L’edició passada va presentar dues propostes gens convencionals, una de les quals era la instal·lació Machoman sobre la violència masclista. I continua trencant els límits de l’escena.

Comentari del director:

"Em van proposar fer un espectacle sobre la mort i ens ha sortit un espectacle sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, allò immaterial, la humanitat, allò grupal, l’existencialisme, la supervivència, l’amistat, l’amor... Ens ha sortit un espectacle sobre la vida.

La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, catedràtic d’història econòmica, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. La pulsió de la mort ens porta a la vida. Una adaptació de les transcripcions d’aquestes converses en què Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr. Benito, Eugenio i Peter Handke ens acompanyen en el viatge.” 

Àlex Rigola

Sessions

  • 16 gener 2021Ds20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 22 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Fitxa artística:

Autoria i direcció: Àlex Rigola

Assessorament a la dramatúrgia: Dobrin Plamenov, Alba Pujol i Irene Vicente

Escenografia: Max Glaenzel

Intèrprets: Alba Pujol i Pep Cruz