Al cor del teatre

Durant el transcurs de l’activitat és obligatori l’ús de la mascareta i està prohibit que el públic assistent faci fotografies, filmacions o enregistraments. Un cop comenci la visita, no serà possible incorporar-se al grup. La participació en aquesta activitat comporta rebre un missatge en el dispositiu mòbil.

D’altra banda t’informem que aquest acte requereix la captació d’imatges i gravació en vídeo dels assistents. És per aquest motiu que cal que autoritzis el tractament de la teva imatge per completar el formulari de petició

Sessió de les 17.00h

Al cor del teatre. Diumenge 16 d'octubre de 2022

Informació sobre protecció de dades

Responsable: Fundació l'Atlàntida. Finalitat: Fer la reserva d'entrades, rebre atenció al client i rebre altres informacions relatives a l'activitat. Legitimació: Consentiment de l'interessat, llevat de determinats supòsits en què hi hagi interès legítim. Destinataris: Les seves dades no seran cedides a tercers, si no és per obligació legal o per finalitat directament lligada amb el seu tractament autoritzat. Conservació de les dades: Mentre hi hagi interès mutu o existeixi obligació legal. Drets: accedir, rectificar, suprimir les dades, així com altres drets que s'expliquen a la informació addicional. Informació addicional: pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades fent clic aquí.