Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Ara Malikian captiva el públic de L'Atlàntida

30 de gener de 2019

L'excepcional violinista Ara Malikian va oferir un concert de la seva gira mundial The Royal Garage Tour a L'Atlàntida el diumenge 27 de gener.

Enèrgic i apassionat, Ara Malikian va encisar el públic amb la seva brillant interpretació, que va acompanyar de ressenyes sobre la seva vida i la seva obra, unes aportacions que van anar teixint una complicitat entrenyable entre el músic i els espectadors.

Amb aquest concert L'Atlàntida va dónar el tret de sortida a la nova programació, que s'allargarà fins al juliol de 2019.

El teatre vigatà acollirà altres propostes musicals d'impacte nacional i internacional com són The Sey Sisters, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà amb el Concerto a Tempo d'Umore, Joan Dausà o Els Catarres, entre d'altres.