Arriba un nova edició del Mercat de Música Viva de Vic que omplirà la ciutat de música durant quatre dies

18 de setembre de 2019

Aquest dimecres 18 de setembre arrenca amb l'espectacle inaugural L’últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann a la Sala 1 Ramon Montanyà de L'Atlàntida

Durant quatre dies, fins al dissabte 21 de setembre, el Mercat ofereix una àmplia agenda d'activitats per els més de 650 professionals que ja s'han acreditat. A Vic ja està tot a punt per acollir milers de persones que assistiran a la vuitantena llarga d'actuacions repartides en 9 escenaris a la ciutat. Més de la meitat de les propostes d'enguany són estrenes o preestrenes en una programació singular, diversa i per a tots els públics. L'espectacle de Nico Roig ja ha penjat el cartell de sold out.

L’últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann, guanyadora del premi Puig-Porret 2018, donarà el tret de sortida el 31è MMVV aquest dimecres a les 19h al Teatre Atlàntida.

Nico Roig estrenarà el seu nou disc dissabte 21 amb totes les entrades exhaurides. Un espectacle coproduït pel MMVV en què el públic viurà l’experiència auditiva amb uns auriculars. També dissabte la formació coreana Dul-da i la banda de flamenc-jazz Aurora oferiran un espectacle inèdit que busca portar el públic al fons de l’emoció a través de la unió de tradició i modernitat. Raül Refree torna a sorprendre produint una jove promesa, Lina. Una barreja del fado de la cantant portuguesa i el pop del guitarrista i pianista català. Es podrà veure el divendres 20 a l'Atlàntida.

Més de la meitat de la programació del 31è Mercat són estrenes o preestrenes: A Contra Blues, Mazoni, Lagartija Nick, Maruja Limón, Gertrudis, Gato Preto, Ferran Palau, Marco Mezquida, Mateo Kingman, Carla, ...

La programació del 31è MMVV té accent portuguès després que el Mercat dediqués a Portugal les jornades anuals que organitza el mes de maig Barcelona. A Vic hi actuaran els grups portuguesos P.L.I.N.T, Filho Da Mae, Ruma, Palankalama i Lina amb Refree.

Als escenaris més multitudinaris del MMVV, Plaça Major i Sucre, concentraran l’oferta en clau de festival. Divendres: Balkan Paradise Orchestra, Koers, Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, Deva, Iseo & Dodosound i Lildami. I dissabte The Crab Apples, El Petit de Cal Eril, Dorian, DJ Ojete, Búhos i Adala amb The Same Song Band.

Paral·lelament, professionals d'arreu ompliran, un any més, l'espai de l'Atlàntida on s'hi faran presentacions, pitchings, speed meetings, reunions i concerts. Ja s'han acreditat més de 650 professionals i 100 periodistes d'arreu. El Mercat de Música Viva de Vic acollirà una reunió del FWMF (Forum of Worldwide Music Festival) i les presentacions, entre d'altres de la JUMP (European Music Market Accelerator) i la plataforma Why Portugal.