Avui estrenem el cicle ESCENARIS

6 d'octubre de 2017

Aquesta temporada, L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona presenta ESCENARIS, un nou cicle de teatre alternatiu en diferents espais de la ciutat. La proposta, impulsada pel Consell Assessor de L’Atlàntida, té l’objectiu de trencar els formats escènics convencionals i arribar a públics nous.

El cicle pretén donar cabuda a les propostes de qualsevol disciplina que estiguin compromeses amb les estètiques i les expressions contemporànies, i amb la transversalitat dels llenguatges artístics.

És un cicle obert, que busca l’espai més idoni per a cada acte, sigui o no un espai escènic habitual: des de l’escenari del teatre fins a un espai públic o un estatge particular.

En aquesta primera edició, els espais seran l’Institut del Teatre, el Casino de Vic i l’escenari de la sala 1 de L’Atlàntida. El cicle comença el proper 6 d’octubre amb Lélek, un solo de dansa-teatre de Sadurní Vergés amb Laura Marsal i Irene Ferrer a la il·luminació.

La resta d’obres presents en aquest cicle de teatre alterntiu són: Pla fix, Latung La La, un muntatge poètic de David Ymbernon; Com nos tornem, un recital xaró de poesies d’abans de Bubulina Teatre; Tot sembla tan senzill, un espectacle en què Celeste Alías canta poemes de Montserrat Abelló i Marat/Sade, una referència indiscutible del teatre contemporani de la companyia sevillana Atalaya Teatro.