Bach en moviment: making of

21 de juny de 2023
  • Segell Clàssica jove

Reportatge del procés creatiu del projecte escènic participatiu 

Bach en moviment és un projecte escènic participatiu que s’ha adreçat a alumnes de secundària de 1r o 2n d’ESO de la ciutat de Vic, en funció del curs en el qual fan l’assignatura de música. Una proposta de L’Atlàntida Educa que ha donat continuïtat al Clàssica Jove 2021. 

El projecte ha comptat amb la col·laboració de la coreògrafa Núria Cel·la, que ha dirigit les sessions de treball de dansa i moviment als centres educatius i a L’Atlàntida, on s’ha realitzat l’enregistrament final de les coreografies. 

També s’ha dut a terme un taller de caràcter immersiu sobre Bach: No t’hauries de dir BACH, impartit per Montse Catllà, professora de l’EMVIC i directora de la Fundació L’Atlàntida. Una sessió pedagògica innovadora amb l’objectiu de descobrir la vida i l’obra d’un músic que va compartir una època de convulsió social i política amb altres personalitats de gran rellevància històrica. 

Han participat en el projecte més de 500 alumnes dels instituts següents: Institut de Vic, IES Jaume Callís, Institut La Plana, FEDAC Vic, Pare Coll, Escorial Vic i Sagrat Cor. 

ACCEDEIX A LA SALA 4

Sessions

  • 21 juny 2023Dc09:30
    Sala 4. L'Atlàntida digital

Detalls

Gèneres
Dansa
Cicles
Clàssica jove, Joves, L'Atlàntida Educa, Sala 4. L'Atlàntida digital, Temporada estable
Preu
Gratuït
Durada
9 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida