Bach to the Future 1.0

4 de novembre de 2022
Imatge Bach to the Future 1.0

La col·lisió entre Bach i la intel·ligència artificial a través de la música i el teatre físic

Un espectacle interdisciplinari de música i teatre físic que ens transporta a un nou univers generat per la col·lisió entre Johann Sebastian Bach i la intel·ligència artificial.

La música de Bach ens convida a reflexionar sobre la humanitat i la seva capacitat de creació artística, l'ego, el concepte de transcendència i la fe.

Aquest és un projecte de Companyia RAU, companyia de creació especialitzada en el desenvolupament de projectes artístics on la poètica de la música i el teatre físic es relacionen aportant una mirada particular i crítica de la realitat.

En aquesta ocasió col·labora amb Lo desconcert, col·lectiu emergent amb seu a Alemanya que està dedicat a la reinterpretació de la música antiga i contemporània. En el procés de creació s’ha comptat amb la complicitat del Bachcelona Festival, el Festival Grec, Barcelona Music Lab, Artificia i dels investigadors de Goldsmiths, University of London, Matthew Yee-King i Mark d’Inverno.

Sessions

  • 4 novembre 2022Dv20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Música, Teatre, Multidisciplinari
Cicles
50% EMVIC, Joves, L'EMVIC, Temporada estable
Preu
10 € - 18 €
Durada
1 h
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Dramatúrgia, direcció, escenografia, vestuari, so, il·luminació i coreografia: Companyia RAU (Carles Marigó i Jaume Sangrà)

Intèrprets: Carles Marigó, Jaume Sangrà, Sara Cubarsi i Estel·la Franquesa