BACK HOME 七月返歸

17 de juliol de 2024
BACK HOME   七月返歸

Hong Kong, 2023 / Direcció: Nate Ki / Intèrprets: Anson Kong, Bai Ling / Idioma: cantonès amb subtítols en català i anglès

Heung Wing va deixar la seva Hong Kong natal fa molt de temps, amb l'esperança de deixar enrere la seva capacitat de veure fantasmes. Quan l'intent de suïcidi de la seva mare la deixa en coma, ha de tornar a la seva antiga casa, on l'esperen les temudes aparicions, més aterridores que mai.

Wing, de vegades, veu morts.

La narrativa dels contes de fantasmes clàssics es combina amb la mitologia del sud de la Xina per desdibuixar les línies entre el món dels vius i els morts en aquesta òpera prima que ha obtingut una gran recepció crítica. Back Home fa un ús efectiu de l'òpera xinesa, les ofrenes funeràries, la màgia negra i un fascinant sentit de la mitologia. La seva ambigüitat ens endinsa en un somni febril on les — moltíssimes — referències esdevenen eines per enriquir un conte de terror que no amaga l'analogia política, amb un Hong Kong connectat al passat i amb molta por i incertesa cap al futur.

El protagonista del film és Anson Kong, cantant de l'exitós grup de cantopop Mirror.

Heung Wing, en ocasiones, ve muertos. El intento de suicidio de su madre le obliga a volver a su Hong Kong natal. De nuevo en casa y, de nuevo, con las visiones de fantasmas que le habían aterrorizado en su niñez.

El exitoso debut cinematográfico del director Nate Ki es una hábil combinación de los cuentos de terror clásicos con la mitología del sur de China, poblada de niños espeluznantes, sacrificios humanos, magia negra y referencias al folclore sobrenatural cantonés. Una experiencia sensorial en toda regla.

Heung Wing has been sensitive to paranormal activity and keeps seeing ghosts since he was a kid. One day, Heung Wing receives news that his mother is in coma after committing suicide, which forces him to return to the old home. Everything seems strange and weird.

In Back Home, director Nate Ki delivers one of the year's most anticipated films from Hong Kong, a surprising combination of horror and southern Chinese mythology. A feast for fans of the genre.

Dimecres, 17 de juliol, a les 18.30 h, a L'Atlàntida

Secció Oficial a concurs. Spanish Premiere

 

Sessions

  • 17 juliol 2024Dc18:30
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
102 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental