BAD BOYZ BAND แบดบอยซ์แบนด์

18 de juliol de 2024
BAD BOYZ BAND แบดบอยซ์แบนด์

Tailàndia, 2024 / Direcció: Karun Khumanuwong, Chantana Tiprachart / Intèrprets: Isara Chaisiri, Panisara Yang, Chaleumpol Tikumpornteerawong, Rossarin Tanwattana / Idioma: tailandès amb subtítols en català

Quan en Song, d'11 anys, veu per primera vegada l'estudiant de secundària Jinny, sent que aquesta fanàtica de la música rock pot ser la noia dels seus somnis. Per intentar captar la seva atenció, s'unirà amb els seus amics i l'ex-rocker Pong per formar la Bad Boyz Band.

Bad Boyz Band és una pel·lícula infantil inspirada en la cançó Bad Boy de la banda de rock alternatiu tailandès Paper Planes. La cançó, i ara la pel·lícula, han captat el cor del públic adolescent de tot el país. Sí, hem vist un grapat de pel·lícules norda-mericanes amb un argument similar: el primer amor, companyonia i rivalitats entre amics i, sobretot, la música com a polsador de la vida. Però mai n'hem vist una amb les particularitats i l'originalitat del cinema tailandès. Entranyable, divertida, inspiradora...

Song, de 11 años, se enamora de Jinny, una estudiante de secundaria, fanática de la música rock. Decidido a conquistar su corazón, y su oído, se une al ex roquero Pong y a sus amigos para formar Bad Boyz Band, un grupo ante todo con mucha marcha.

Bad Boyz Band es una película infantil inspirada en la canción Bad Boy de la banda de rock alternativo tailandés Paper Planes. El primer amor, compañerismo y rivalidades entre amigos y, sobre todo, la música como pulsador de la vida son los temas de esta entrañable, divertida e inspiradora película sobre la necesidad de perseguir nuestros sueños. Así que, tócala otra vez, Song.

A student named Song has a secret crush on his senior. Therefore, he decided to form a rock band for a music contest band, hoping to win that woman's heart.

Bad Boyz Band is a new kids and family movie with a rock music theme, inspired by the mega-hit Thai song Bad Boy by the alternative rock band Paper Planes. This unique approach to a rock-themed family film is something that hasn't been done in a long time and has become a hit with audiences of all ages.

Dijous, 18 de juliol, a les 10.00 h, a les 10.00 h, a L'Atlàntida.

Secció Oficial a concurs. International Premiere.

Sessions

  • 18 juliol 2024Dj10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
Gratuït
Durada
115 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental