BAND FOUR 4拍4家族

18 de juliol de 2024
BAND FOUR 4拍4家族

Hong Kong, 2023 / Direcció: Lai Yan-Chi / Intèrprets: Kay Tse, Teddy Robin Kwan, Tan Hanjin, Manson Cheung, Rondi Chan / Idioma: cantonès amb subtítols en català i anglès

La Cat admirava el seu pare Jia Jin, un gran guitarrista, des que era petita. Però en Jia Jin va fugir de casa quan ella tenia deu anys. Molts anys després els dos es retroben. La Cat va tenir un fill de 9 anys, en Riley. Le Xian és la millor amiga de la Cat. Tots quatre, amb els seus estira-i-arronsa, acaben convivint sota el mateix sostre, però, per sort, el poder de la música cura velles ferides.

Música, mestres! L'estrella de Cantopop Kay Tse interpreta la protagonista d' aquesta carta d'amor musical a Hong Kong, una pel·lícula de romanticisme descarat, alegre i commovedora. La solidaritat mútua i la música, que amanseix les feres, serviran de teràpia per aquesta família fracturada. En l'aspecte visual, el film destaca per la bellesa estranya de la fotografia nocturna dels neons de Hong Kong o dels paisatges urbans deserts. Atenció al prodigi infantil Rondi Chan, amb unes habilitats impressionants per a la percussió.

Cat admiraba a su padre Jia Jin, un gran guitarrista. Pero Jia Jin huyó de su casa cuando ella tenía diez años. Tiempo después ambos se reencuentran. Cat tuvo un hijo de 9 años, Riley. Le Xian es la mejor amiga de Cat. Los cuatro, con sus toma y daca, acaban conviviendo bajo el mismo techo, pero, por suerte, la música amansa las fieras.

¡Música, maestros! La estrella de Cantopop Kay Tse interpreta a la protagonista de esta carta de amor musical a Hong Kong, una película de romanticismo descarado, alegre y conmovedora, en la que la solidaridad mutua y la música serán la terapia de una familia fracturada.

After years of no contact, a reunited family struggle to form a bond. However, they all soon realize they share a passion for music. A passion that Cat passed onto her son, the nine-year-old Riley, who is an incredibly gifted drummer.

“Music is the best therapy, keep on playing music.” A musical love letter to Hong Kong, the film advocates advocates for moving forward while also taking the past with you as you go, treasuring the memories of something that might no longer exist anywhere else.

Dijous, 18 de juliol, a les 16.00 h, a L'Atlàntida

Secció Oficial a concurs. Spanish Premiere

Sessions

  • 18 juliol 2024Dj16:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
102 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental