Beethoven en moviment

BEETHOVEN EN MOVIMENT. Tardor de 2020

Beethoven en moviment és un projecte participatiu que treballa la música de Beethoven a partir del moviment i de l’expressió corporal. Una proposta de L’Atlàntida educa que s’emmarca en la celebració del 250è aniversari del naixement de Beethoven.

Una activitat de caràcter gratuït que s’adreça a tots els alumnes de 1r o 2n d’ESO en funció del curs en el qual realitzen l’assignatura de música. 

El projecte es portarà a terme durant la tardor de 2020 i implicarà un matí de treball corporal a les instal·lacions de L’Atlàntida, el taller previ interactiu Beethoven, un músic revolucionari i la presentació escènica participativa a L’Atlàntida oberta a les famílies i als amics.

El taller previ de caràcter immersiu Beethoven, un músic revolucionari, l’impartirà professorat de l’EMVIC amb l’objectiu de descobrir la vida i l’obra d’un músic que va compartir una època de convulsió social i política amb altres personalitats de gran rellevància històrica.

En el cas que estigueu interessats en participar en aquest projecte us preguem que empleneu el següent formulari online abans del 13 de març. Inscripcions tancades.

Per a més informació podeu contactar amb la Montse Catllà al correu electrònic [email protected]