CANCEL·LAT. ACTE ONLINE: Cloenda del Festival Tectònic

1 de novembre de 2020
Cloenda Tectònic

'El cinema social a escena’ Mònica Terribas conversa amb Sergi López i Neus Ballús. 

Degut a les noves mesures aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya en relació a la pandèmia de la COVID-19, aquest acte no es podrà realitzar presencialment a L'Atlàntida, però es realitzarà en directe per Internet a través de Youtube. A continuació us deixem l'enllaç per connectar-vos-hi.

ENLLAÇ PER CONNECTAR-SE A L'ACTE DE CLOENDA: https://www.youtube.com/watch?v=L0xsscEGgso

El Tectònic sóm un grup de vuit festivals de cinema social de Catalunya que té com a objectiu comú potenciar el cinema com a eina de transformació social per posar-lo al servei de la sensibilització i el canvi.

El festival tindrà lloc del 22 d'octubre a l'1 de novembre. Volem tancar aquesta edició tan especial del Tectònic reflexionant sobre el nostre eix central; el cinema social i transformador. I ho farem de la mà de l'actor Sergi López i de la directora Neus Ballús. La conversa, que comptarà amb la conducció de la periodista Mònica Terribas, serà un viatge on es compartiran experiències, pensaments i reflexions sobre com el cinema pot sacsejar el món.

Amb l'actuació musical de Gemma Humet.

Organitza: PROTESTA. Festival Internacional de Cine de Crítica Social, Mostra de cinema Salut, Drets, Acció i TERRA GOLLUT film festival.

L’acte es podrà gaudir en directe, reservant una entrada gratuïta, i per streaming a través del web www.festivaltectonic.cat.

Sessions

  • 1 novembre 2020Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Gratuït

Detalls

Gèneres
Cinema
Preu
Gratuït (amb reserva prèvia)
Durada
1 h
Organitzadors
Festival Protesta