CANCEL·LAT: Syndesi

13 de juny de 2024

Emma Stratton, pianista i artista resident, presenta el primer disc

ATENCIÓ! Aquest concert s'ha cancel·lat per motius tècnics. Totes les persones que tenen entrada rebran un correu electrònic informant-los del retorn de l'import de les entrades. 

La jove pianista empordanesa, artista resident del Clàssica Jove 2024, presenta el seu primer disc Syndesi, enregistrat a L’Atlàntida el passat mes de març. 

En la presentació, l’artista interpretarà alguns dels temes del disc. 

EMMA STRATTON

El pianisme de l'empordanesa Emma Stratton (Pals, 1999) és una mescla de virtuosisme i musicalitat singulars que expliquen el perquè mereix un lloc destacat entre els talents de la seva generació.

Stratton evidencia una capacitat comunicadora inusual en una músic de la seva joventut, un fet que converteix cadascuna de les seves actuacions en un viatge emocional únic aconduït amb mestratge i respecte envers l'oïdor. 

Deixebla, entre d’altres, de Carlota Garriga a l’Acadèmia Marshall i del prestigiós pianista rus Vladislav Bronevetzky a l'ESMUC, la personalitat musical d'Emma Stratton troba l'equilibri entre l'explosivitat necessària per acarar repertoris d'una dificultat tècnica extrema i una musicalitat que no renuncia en cap moment al bon gust i al rigor estilístic, treballats d'una manera especialment intensa en el màster en interpretació que ha finalitzat a Hamburg el 2023 amb el professor Aleksandar Madžar, amb qui continua perfeccionant tècnica i repertoris diversos.

Ha rebut la Beca Alícia de Larrocha 2024 promoguda pel Palau de la Música Catalana.

'Una artista jove, elegant en el gest, de refinada sensibilitat, però també portadora d’energia i vehemència [...] Una pianista d’una elegància musical i brillantor tècnica admirables.'

Lluís Trullén, Revista Musical Catalana

Sessions

  • 13 juny 2024Dj20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
Clàssica jove, Temporada estable
Preu
12 €
Durada
A determinar
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Emma Stratton, piano