Capital Dance Vic

Del 9 al 10 d'Abril de 2022
Imatge Capital Dance Vic

Concurs solidari de dansa amateur amb les millors escoles de Catalunya

Veniu a gaudir del concurs de dansa amateur Capital Dance Vic amb les millors escoles de Catalunya i l'exhibició d'un ampli ventall de disciplines de dansa: BALLET CLÀSSIC, NEOCLÀSSIC, DANSA CONTEMPORÀNIA, JAZZ I HIP HOP.
 
Més de 600 joves talents d'edats compreses entre els 9 i els 20 anys exhibiran les seves habilitats. 
 
El concurs serà molt dinàmic, començarà el dissabte a les 10 del matí i durant tot el dia els participants competiran en les diferents disciplines.
 
Aquest concurs és solidari amb el Servei de Cirurgia Cardíaca i Cardiologia Pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.
 
Podeu consultar les bases d'aquesta donació a la pàgina web del concurs CAPITAL DANCE VIC:  https://www.capitaldancevic.com/ca/benefici-social.
 
Les entrades pel concurs de dansa es vendran al vestíbul de l'Atlàntida els dies del concurs. Podeu trobar les entrades de matí o tarda al preu de 10 €, de tot un dia al preu de 15 € o de tot el cap de setmana al preu de 25 €.
 
Finalment, el diumenge 10 d'Abril a les 19 h es celebrarà la Gala Final on s'exhibiran les millors coreografies, tant individuals com grupals, i  es donaran les distincions CAPITAL DANCE (beques de formació individuals i grupals).

Més informació: https://www.capitaldancevic.com/

Sessions

  • 9 abril 2022Ds09:00
  • 10 abril 2022Dg09:00

Detalls

Gèneres
Dansa
Preu
Un matí o una tarda 10 € / tot un dia: 15 € / tot el cap de setmana: 25 € / Venda d'entrades al vestíbul de l'Atlàntida els dies del concurs
Durada
2 dies de concurs amb diferents opcions
Organitzadors
Capital Dance Vic