Capital Dance Vic

2 d'abril de 2023
Imatge concurs Capital Dance

2a edició del concurs de dansa Capital Dance

Capital Dance és un concurs que pretén fomentar la pràctica de la dansa de nens, joves i adults en tot tipus de balls, clàssics i moderns, perquè a través de la dansa es formin persones sanes, responsables i més compromeses amb la societat. 

Els participants tindran la possibilitat d’exhibir les seves habilitats i aptituds en els següents estils de dansa: Clàssic, Neoclàssic, Contemporani, Jazz i Danses Urbanes. 

Les modalitats de participació seran tan individuals com grupals amb l’objectiu que els concursants es puguin, divertir, relacionar-se i competir.

Les entrades pel concurs de dansa es vendran al vestíbul de l'Atlàntida els dies del concurs. Els preus són els següents:

Entrades de matí o tarda: 15 €

Entrades d'un dia complert: 25 €

Entrades per tot el cap de setmana: 40 €

Atenció: Les entrades del concurs no són vàlides per a la Gala Final.

Finalment, el diumenge 2 d'Abril a les 18,30 h es celebrarà la Gala Final on s'exhibiran les millors coreografies, tant individuals com grupals, i  es donaran les distincions CAPITAL DANCE (beques de formació individuals i grupals).

Més informació: https://www.capitaldancevic.com/

Sessions

  • 2 abril 2023Dg10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Dansa
Preu
Matí o tarda: 15 € (sessions d'unes 3 h aprox) / Un dia complert: 25 € / Tot el cap de setmana: 40 €. Venda d'entrades al vestíbul els dies del concurs.
Durada
3 dies
Organitzadors
Capital Dance Vic