Capital Dance Vic

1 d'abril de 2023
Capital dance clàssica

2a edició del concurs de dansa Capital Dance

Capital Dance és un concurs que pretén fomentar la pràctica de la dansa de nens, joves i adults en tot tipus de balls, clàssics i moderns, perquè a través de la dansa es formin persones sanes, responsables i més compromeses amb la societat. 

Els participants tindran la possibilitat d’exhibir les seves habilitats i aptituds en els següents estils de dansa: Clàssic, Neoclàssic, Contemporani, Jazz i Danses Urbanes. 

Les modalitats de participació seran tan individuals com grupals amb l’objectiu que els concursants es puguin, divertir, relacionar-se i competir.

Les entrades pel concurs de dansa es vendran al vestíbul de l'Atlàntida els dies del concurs. Els preus són els següents:

Entrades de matí o tarda: 15 €

Entrades d'un dia complert: 25 €

Entrades per tot el cap de setmana: 40 €

Atenció: Les entrades del concurs no són vàlides per a la Gala Final.

Finalment, el diumenge 2 d'Abril a les 18,30 h es celebrarà la Gala Final on s'exhibiran les millors coreografies, tant individuals com grupals, i  es donaran les distincions CAPITAL DANCE (beques de formació individuals i grupals).

Més informació: https://www.capitaldancevic.com/

Sessions

  • 1 abril 2023Ds10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Dansa
Preu
Matí o tarda: 15 € (sessions d'unes 3 h aprox) / Un dia complert: 25 € / Tot el cap de setmana: 40 €. Venda d'entrades al vestíbul els dies del concurs.
Durada
3 dies
Organitzadors
Capital Dance Vic