Cartes d’amor

Lloll Bertran i Àlex Casanovas en una comèdia romàntica, emotiva i divertida sobre la fragilitat de l'ésser humà davant la soledat

Cartes d´amor és, després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

L'obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

Andrew i Melissa, tots dos nascuts en una família rica i ben posicionada, són amics de la infància, i la seva correspondència comença amb una targeta d'agraïment d'aniversari i continua amb postals dels seus centres d'estiueig. Hi ha cartes en què es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu recorregut en internats i universitats. Mentre Andy estudia dret a Yale amb excel·lents qualificacions, Melissa va d’una escola a una altra sense parar de suspendre. Mentre Andy va a la guerra, Melissa es casa, però el seu vincle amb Andy segueix sent fort i ella manté el contacte fins i tot quan ell també es casa, es converteix en un advocat d'èxit, entra en política i finalment és elegit al Senat dels Estats Units. Amb un matrimoni trencat, Melissa flirteja amb l'art i els gigolós, beu més del que hauria de beure i se separa dels seus fills.

 

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça.

Sessions

  Detalls

  Gèneres
  Teatre
  Cicles
  Temporada estable
  Preu
  -
  Durada
  1 h 30 min
  Organitzadors
  Fundació L'Atlàntida

  Fitxa artística

  Cartes d’amor, d’A. R. Gurney

  Adaptació: Marc Rosich

  Direcció: Jordi Andújar i Marc Rosich

  Amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas