Cineclub: Annette

28 de setembre de 2021
Annette

Leos Carax. França-Bèlgica-Alemanya, 2021

Henry (Adam Driver) és un monologuista còmic d’amor incisiu. Ann (Marion Cotillard), una cantant de renom internacional. Són el centre de totes les mirades i formen una parella feliç envoltada de glamur. El naixement de la seva primera filla, Annette, una misteriosa criatura amb un destí excepcional, els canviarà la vida.

Gairebé una dècada després de Holly Motors, Léos Carax torna amb una pel·lícula que, de nou, desafia qualsevol frontera cinematogràfica. Com si fos un somni cinèfil, aquest film excèntric i tràgic és també un musical a estones desconcertant i sempre enlluernador. Annette combina idees d’una enorme bellesa plàstica i unes interpretacions també enormes de la parella protagonista. El cinema és inesgotable i Carax n’és la prova vivent. Passin i vegin.

Leos Carax

França, 1960. Després d’iniciar-se en la teoria cinematogràfica (va anar a classes de Serge Daney, entre altres, i escrigué a Cahiers du Cinéma), va fer el salt a la pràctica per convertir-se en un cineasta imprescindible amb Boy Meets Girl (1984). En la seva trajectòria singular destaquen: Mauvais Sang (1986), Les Amants du Pont Neuf (1991), Pola X (1999) i Holly Motors (2012), projectada a Cineclub Vic. Annette suposa el seu retorn al llargmetratge després de nou anys de silenci.

Sessions

  • 28 setembre 2021Dt20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Cinema
Preu
5 €
Durada
2 h 21 min
Organitzadors
Cineclub Vic

Fitxa artística

Producció: CG Cinéma, ARTE, Arte France Cinéma. Guió: Ron Mael i Russel Mael. Fotografia: Caroline Champetier. Música: Ron Mael i Russel Mael. Muntatge: Nelly Quettier. Idioma: VO en anglès amb subtítols. Intèrprets: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg, Devyn McDowell, Angèle, Natalia Lafourcade.