Cineclub: Fantastic Fungi

25 de març de 2021
Fantastic Fungi

Louie Schwartzberg. Estats Units, 2019

Aquest documental ens mostra un viatge dins del màgic, misteriós i medicinal món dels fongs i del seu poder per curar, mantenir i contribuir a la regeneració de la vida al planeta terra que va començar fa 3.500 milions d'anys.

Sí, l’objectiu de la pel·lícula és narrar les diferents propietats dels fongs més enllà de les culinàries, que tan bé coneixem, a través d’entrevistes a experts en tota mena de matèries. Però el treball Louie Schwartzberg té un embolcall tècnic espectacular que la converteixen en una experiència única. A través de diverses tècniques (animació, efectes generats per ordinador i uns sorprenents time-lapse), veurem com els fongs neixen, creixen i s’expandeixen als nostres peus. Un viatge gairebé còsmic que us farà veure el món d’una altra manera i que ja s’ha convertit en una petita peça de culte als Estats Units.

Sessions

  • 25 març 2021Dj20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Cinema
Preu
3 €
Durada
1 h 21 min
Organitzadors
Cineclub Vic

Fitxa artística

Producció: Moving Art Studio, Reconsider. Guió: Mark Monroe. Música: Adam Peters. Muntatge: Kevin Klauber i Annie Wilkes. Fotografia: Louie Schwartzberg. Durada: 1 h 21 min. Idioma: VO en anglès amb subtítols. Documental.