Cineclub: Sheep Without a Shepherd

22 de juny de 2021
Imatge Peli

Sam Quah  Xina, 2020

Una família xinesa resident a Tailàndia té una vida senzilla i feliç, fins que la filla gran pateix una agressió en un campament d’estudiants i comença una espiral d’accidents, mentides i sospites, coronades per una tendenciosa investigació policial. 

"Si has vist més de mil pel·lícules, pots aconseguir qualsevol cosa", insisteix el protagonista de la pel·lículasense saber que la seva passió per la capacitat educativa del cinema està a punt de posar-se a prova. El remake del film indi Drishyam és un thriller intens i intel·ligent, amb un repartiment en estat de gràcia (inclòs el retorn de la mítica Joan Chen), i un ritme i muntatge que funcionen com un rellotge suís. La pel·lícula ha aconseguit rècords d’audiència en cinemes a la Xina malgrat estrenar-se poc abans de la irrupció del coronavirus. 

Sam Quah

Nascut a Malàsia el 1985, va debutar el 2014 amb The Free Man (2014), cinta per la qual va rebre múltiples reconeixements com el de millor debut als Premis Huading de la indústria xinesa. A continuació va rodar Sheep Without a Shepherd, un èxit total de taquilla que l’han convertit en una de les figures més prometedores del cinema xinès. Actualment treballa en dues sèries per a la televisió xinesa. 

Sessions

  • 22 juny 2021Dt20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Cinema
Preu
5 €
Durada
1 h 42 min
Organitzadors
Cineclub Vic

Fitxa artística

Guió: Kaihua Fan, Peng Li i Sheng Lei a partir de l'original de Jeethu Joseph. Fotografia: Ying Zhang. Muntatge: Hongjia Tang, Xinyu Zu. Durada: 1 h 42 min. Idioma: VO en mandarí amb subtítols en català. Intèrprets: Yang Xiao, Zhuo Tan, Joan Chen, Philip Keung, Audrey Hui, Tianyang Bian, Xiran Zhang, Paul Chun.

Sessió núm. 1.338.