Coloraturas

6 de novembre de 2022

La gran nit de l’Òpera Italiana amb Bianca Tognocchi

Les melodies d’òpera més famoses i boniques en una selecció d’àries i obertures de Puccini, Rossini, Verdi, Strauss i molts més.

Els protagonistes d’aquest viatge musical són els músics de gran talent del conjunt Suono Vivo, que també són membres d’una de les orquestres alemanyes més importants, l’Orquestra Filharmònica de Munich, i la soprano de coloratura italiana Bianca Tognocchi.

Malgrat la seva joventut, Bianca Tognocchi, a qui la crítica ha posat el sobrenom de “el rossinyol italià”, ja ha cantat en escenaris molt importants com el Teatro alla Scala de Milà, el Festival Hall de Salzburg i molts teatres italians i alemanys (Teatro Filarmonico di Verona, Teatro Regio de Torí i Òpera de Leipzig, entre d’altres). Actualment és membre permanent dels solistes de l’Òpera de Frankfurt.

Els músics del conjunt Suono Vivo són intèrprets del més alt nivell musical. Entre ells, hi figuren solistes internacionals convidats de manera permanent a les millors orquestres del món, com ara la Filharmònica de Berlín, l’Orquestra del Festival de Lucerna, la Tonhalle Zurich o l’Orquestra Simfònica de Viena.

En l’ampli repertori del concert, el nostre conjunt no només interpretarà les peces més conegudes i populars com Il Barbiere di Siviglia, La Bohème o Rigoletto, sinó també les peces més virtuoses, com la de Johann Strauss Voces de primavera, amb una coloratura meravellosa i unes altures extremes.

T’esperem per una nit emocionant i inoblidable.

Sessions

  • 6 novembre 2022Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Òpera
Preu
20 € - 25 € - 36 €
Durada
1 h
Organitzadors
Classic collective SL