Comença la 9ª edició del cicle Grans Concerts Vic

28 d'octubre de 2019

Aquest dissabte L’Atlàntida ha donat el tret de sortida al seu cicle més exclusiu i internacional, el Grans Concerts Vic, que enguany arriba a la novena edició. El primer concert, el van oferir Jean-Guihen Queyras, un violoncel·lista excepcional reconegut com a un dels millors de l’escena mundial, acompanyat del pianista Alexandre Tharaud. Van interpretar obres d’èpoques ben diferents, amb un èmfasi especial en la música francesa.

El recital, ple d’elegància, virtuosisme i emoció, va posar de manifest l’altíssim nivell dels dos artistes. Després de tres bisos, el públic va sortir de la sala amb una gran satisfacció, conscient d’haver viscut una experiència d’alt valor artístic.

La propera cita serà el diumenge 3 de novembre, amb Khatia Buniatishvili. Una tècnica depurada i un potent magnetisme personal han convertit la brillant pianista georgiana en una de les figures musicals més destacades de l’actualitat. En aquest concert a L’Atlàntida centrarà el seu programa en algunes de les sonates més destacades i divulgades de Beethoven, com a preàmbul del 250è aniversari del naixement del compositor que celebrarem durant el 2020.

El cicle seguirà amb els concerts d’El Quartet Casals, el 16 de novembre i de Xavier Sabata amb Vespres d’Arnadí, el 29 de novembre.

Com a novetat d’aquesta novena edició, el cicle Grans Concerts ofereix la possibilitat de contractar un paquet turístic: el Pack Grans Concerts, que inclou una nit d'allotjament en habitació doble a l’hotel boutique Les Clarisses + esmorzar + dues entrades a un dels concerts del cicle per només 210 €.

D’altra banda, del 26 d’octubre al 20 de desembre, el restaurant de Les Clarisses oferirà un menú degustació exclusiu al públic del cicle Grans Concerts (45 € tot inclòs)*. 

Després de l’èxit de l’any passat, en aquesta edició del cicle també es realitzarà el maridatge Música i art, fruit de la col·laboració entre L’Atlàntida i el MEV. Una visita guiada a la col·lecció del Museu conduïda per una historiadora i amb els comentaris musicals de Sebastià Bardolet. Una visita que serà el preludi de l’últim concert del cicle, amb la soprano Anaïs Oliveras que presentarà el seu primer disc amb Joves Intèrprets.

L’Atlàntida segueix apostant per la formació vinculada a l’experiència artística i ofereix una xerrada prèvia a tots els concerts del cicle Grans Concerts.