Cost de vida

19 de novembre de 2023
  • Funció accessible

Una obra de la Martyna Majok que explora la necessitat de ser estimats per sobre de qualsevol diferència, amb Julio Manrique i Anna Sahun

L'Eddie, un camioner a l'atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d'una manera inesperada després d'un accident terrible que l'ha deixat tetraplègica.

La Jess, filla d'immigrants, graduada universitària i pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l'oferta de feina de cuidadora que publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral.

A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s'entrellacen, els rols s'intercanvien, s'inverteixen i s’exposen. Qui està realment cuidant de qui? Qui ajuda a qui? S'ha d'aprendre a deixar-se ajudar?

Aquesta nova obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok, explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.

Recomanada a partir de 14 anys.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'Cost de vida comença pel final, pel desenllaç, però això no resta ni un bri d'emoció a la peça, molt ben cosida pel director, Pau Carrió. Manrique s'hi passeja lleig, lluint panxeta, un camioner que enyora els paisatges i s'instrueix a Youtube. Sahun, majestàtica, ofereix lliçons d'expressió i de modulació vocal, d'una ràbia que no té per on esclatar. Vankova és esplendor, un personatge que es va obrint. Roca és duresa. I tots són mirall, de feblesa i de solitud, gràcies a un text que posseeix moments de gran inspiració, també de tendresa.'

Andreu Gomila - TimeOut

Sessions

  • 19 novembre 2023Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
#Culturaisalut, #EscenaCrítica, Temporada estable
Preu
10 € - 22 € -27 € - 29 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Autoria: Martyna Majok
Traducció: Adriana Nadal
Direcció: Pau Carrió

Intèrprets: Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun, Katrin Vankova

Funció accessible