Currents, de Mayumana

23 de setembre de 2022
  • Tots els públics
Imatge Currents de Mayumana

La gira mundial de Mayumana, una explosiva barreja de ritme, ball, música i humor

Currents, de Mayumana,va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors Thomas Alva Edison (creador del corrent continu) i Nikola Tesla (creador del corrent altern, que s'ha utilitzat fins avui). D'acord amb aquesta temàtica, el grup inclou sons electrònics que se sumen a la percussió i realcen l'espectacle.  

Basat en aquella “batalla dels corrents” de finals del segle XIX, a l'escenari es presenta, amb dansa i percussió, un veritable viatge de dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents que mostren el que sembla una disputa articulada amb llums i sons.  

El grup té una trajectòria de 20 anys d'activitat, amb més de 156.000 funcions i 15 milions d'espectadors en més de 20 països d'arreu del món. Des de l'any 1995 el grup, que va començar amb 4 membres i en l'actualitat compta amb més de 800 artistes de tots els punts del planeta, ha estat constantment de gira. 

 

Web: www.mayumana.com

Instagram: @mayumanaofficial

----------

Crítiques i valoracions:

'Mayumaná es un cóctel explosivo de ritmo, baile, luces, música y humor' Europa Press

'Mayumaná es una lección de amor y pasión por la vitalidad, por la expresión de libertad de acuerdo a unos códigos muy precisos, y dentro de una estética que va desde el hight-tech al dance furioso' Roger Sala, El País

Sessions

  • 23 setembre 2022Dv20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Percussió, Dansa
Cicles
Familiar, Joves, Temporada estable
Preu
20 € (< 16 anys) - 36 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Director: Boaz Berman 

Disseny de llum i director tècnic: Roy Milo 

Coreografia: Mayumana 

Coordinació artística: Itamar Deri / Tal Levi