Descontaminar

18 de juliol de 2019
Descontaminar

Segon debat del cicle 'Ara Pensem' Cap a la Catalunya que volem, amb Antoni Bassas com a moderador

Seguim amb el cicle Ara Pensem, sis debats per reflexionar sobre els reptes a superar i els problemes a vèncer de Catalunya.

En el pròxim debat 'Descontaminar' parlarem de com assumir el cost de no contaminar i de descontaminar com un dels reptes principals del nostre país. Ens farem preguntes com: quin planeta deixarem a les generacions futures? Com podem generar menys brossa i com ens desfem de la que generem? Quin és el futur de les centrals nuclears? Com s'han d'implantar les energies renovables? Què hem de fer amb els purins de la indústria porcina?

Reflexionarem sobre aquestes qüestions amb l'ajuda del periodista Antoni Bassas que farà de moderador i els ponents següents:

  • Xavier Querol: Director del grup de recerca en geoquímica ambiental i investigació atmosfèrica (EGAR) d’IDAEA-CSIC
  • Marta Torres: Consultora en polítiques sobre el canvi climàtic i investigadora sènior en clima i energia a l'IDDRI (Institut du Développement Durable et des Relations Internationales)
  • Francesc Prenafeta: Coordinador del programa de gestió integral de residus orgànics (GIRO) de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
  • Raimon Puigjaner: Cofundador i soci de Roots for Sustainability i cofundador de B Lab Spain

Sessions

  • 18 juliol 2019Dj18:00
    Sala 3 Joan Anglada

Detalls

Gèneres
Xerrada, Conferència, Diàleg
Preu
5 € per a subscriptors / 10 € per a no subscriptors
Durada
90 min
Organitzadors
Diari ARA

Fitxa artística

Moderat per Antoni Bassas