Dissabte d'Aniversari: Áureo

26 de setembre de 2020
  • Logo 10 anys

Acrobàcia, equilibri i moviment de carrer. De la Cia. Uparte

Sota una normalitat aparent, els intèrprets desafien els límits de la gravetat per generar incertesa i tensió i esborrar les fronteres entre el que és real i el que és possible.

Inspirant-se en la divina proporció i el número PhiÁureo pretén submergir a l'espectador en una atmosfera governada per l'harmonia i l'equilibri. Acrobàcies d'un alt nivell tècnic s'executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones hi han set calculades amb precisió i argument. Res és arbitrari.

Aureo busca crear en l'espectador un atractiu cap a el visual, un contrast entre el acollidor i la incertesa de cada acrobàcia, cada salt, cada caiguda.

Malgrat no tenir cap fil argumental, l'obra ens convida a recórrer un camí de transformacions, on l'escenografia s'anirà desenvolupant al llarg de tota la funció. Els intèrprets, plans i naturals, ens portarà de la mà per aquest camí d'imatges, acrobàcies, música i emocions.

Dins d'aquest ambient estètic i ordenat, l'humor interromp sense poder-ho evitar. Situacions que es resolen de la forma més humana, traient a la llum l'absurd de la normalitat. Áureo és un espectacle de circ dinàmic i entretingut que combina diferents disciplines circenses, portés acrobàtics, banquisa, barra russa, malabars i la manipulació dels objectes que formen l'escenografia.

 

 

Recomanat per a tots els públics.

Sessions

  • 26 setembre 2020Ds17:00
    Jardins de L'Atlàntida
    Gratuït

Detalls

Gèneres
Circ
Cicles
Celebració 10è Aniversari, Temporada estable
Preu
Gratuït
Durada
45 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Direcció tècnica i acrobàtica – Vitaliy Motouzka
Direcció artística – Herminio Campillo
Il·luminació i so – Pedro Antonio Bermejo
Música original – Javier Cano
Escenografia– Miguel Manzano
Vestuari– Pedro Lobo