Des d’aquest setembre fins al juny de l’any que ve farà les projeccions i tindrà la seva seu a la sala Joaquim Maideu del complex cultural

22 de setembre de 2020

Aquesta temporada, de setembre del 2020 a juny del 2021, el Cineclub Vic tindrà la seva seu a L’Atlàntida, mentre durin les obres de l’ETC.

Montse Catllà ha explicat que el pacte no es limita només a la cessió d’ús de l’espai de la Sala 2, ja que la difusió de la programació del Cineclub Vic també s’incorporarà al web de l’Atlàntida i als seus canals habituals. “És fer-nos nostra també l’activitat del Cineclub i que per molts anys puguem donar-li continuïtat” ha conclòs.

A partir d’ara, totes les entrades del Cineclub Vic s’hauran d’adquirir prèviament al web de L’Atlàntida i seran nominals i numerades per tal de garantir les distàncies de seguretat entre els grups estables que hi pugui haver entre els espectadors. “És una dinàmica diferent imposada per la pandèmia”, ha aclarit Catllà. Durant aquesta setmana s’informarà als socis del Cineclub Vic sobre el nou sistema d’adquisició d’entrades, ja que s’elimina el mètode d’abonament que utilitzaven fins ara.

Pel que fa a la programació, el nou cicle comptarà amb nous títols i recuperarà també algunes sessions que van quedar interrompudes des de mitjan març arran de la pandèmia. Francesc Giménez ha destacat que la temporada s’encetarà el dimarts 29 amb la projecció de la pel·lícula Donkeyote i que les sessions del Cineclub Xic començaran el diumenge 4 d’octubre a les 5 de la tarda, de manera que “recuperen l’horari que ens sembla més interessant”.

El president del Cineclub Vic també ha destacat que el 15 de desembre es projectarà Tener o no tener d’Aina Roca, en homenatge a aquesta antiga membre de la junta del Cineclub traspassada recentment.

Totes les sessions del Cineclub i del Cineclub Xic es mantindran els dimarts a dos quarts de 10 del vespre i els diumenges a les 5 de la tarda respectivament.