Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

El pare de la núvia

18 d'octubre de 2020
pare de la núvia

VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE

Per passar una bona estona, una comèdia feta a mida per a Joan Pera

Dos veterans més de l’escena catalana, Maife GilPep Sais, juntament amb Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallés completen el repartiment d’una comèdia hilarant dirigida per Joel Joan.

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat amics, coneguts i desconeguts, contractat la millor companyia de circ per a la canalla, l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir el Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

Crítiques i valoracions de l'obra :

El Periódico

'El pare de la núvia': Joan Pera continúa en plena forma

https://www.elperiodico.com/es/onbarcelona/mirar/20191101/joan-pera-pare-nuvia-teatro-barcelona-7709238

Timeout

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/teatre/el-pare-de-la-nuvia

Sessions

  • 18 octubre 2020Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Teatre, Humor
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € – 27 €
Durada
2 h 15 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

VENDA A PARTIR : 15 DE SETEMBRE

Autoria: Joel Joan i Hèctor Claramunt

Direcció: Joel Joan

Direcció musical: Xavier Capellas

Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Josep Sobrevals i Sergi Vallés