Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

El pare de la núvia

 • Estrena
Pare de la núvia

Per passar una bona estona, una comèdia feta a mida per a en Joan Pera

Dos veterans més de l’escena catalana, Maife GilPep Sais, juntament amb Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallés completen el repartiment d’una comèdia hilarant dirigida per Joel Joan.

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat amics, coneguts i desconeguts, contractat la millor companyia de circ per a la canalla, l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir el Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

Sessions

  Detalls

  Gèneres
  Teatre, Humor
  Cicles
  Temporada estable
  Preu
  12 € anticipada – 14 € taquilla
  Durada
  2 h 15 min
  Organitzadors
  Fundació L'Atlàntida

  Fitxa artística

  Autoria: Joel Joan i Hèctor Claramunt

  Direcció: Joel Joan

  Direcció musical: Xavier Capellas

  Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Josep Sobrevals i Sergi Vallés