El Trencanous, de Russian Classical Ballet

Una obra mestra del ballet clàssic

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, la prestigiosa companyia de Moscou, dirigida per la famosa ballarina Evgeniya Bespalova, torna a Espanya per presentar una de les obres mestres del ballet clàssic, EL TRENCANOUS, una narrativa encantadora que desperta la nostra imaginació, mentre ens transporta al regne de la fantasia.

Un somni de Nadal amb criatures malignes i un heroi, el príncep Trencanous. Ple de romanticismes i fantasia, EL TRENCANOUS exalta la capacitat de somiar dels nens i la ingenuïtat dels seus sentiments, el primer amor de Clara.

EL TRENCANOUS va perpetuar el geni Txaikovski amb la famosa Opus 71, plena de melodies notables com la dansa de la fada de sucre i El vals de les flors. Marius Petipa va revelar la seva originalitat i creativitat en el desenvolupament coreogràfic d'aquesta obra mestra intemporal, que continua sent un dels espectacles més representats al llarg del temps.

Russian Classical Ballet estrena una nova producció clàssica amb elements escenogràfics d'un realisme increïble, creats al famós taller de Sant Petersburg, on es produeixen els escenaris per al Teatre Bolshoi, el Teatre Mariinsky, l'Òpera de París o La Scala. Ballarins enlluernadors, vestits fets a mà amb detalls sumptuosos i amb un conjunt de melodies encantadores que componen aquesta gran obra del ballet clàssic. Un repartiment de solistes i artistes majestuós, liderat per dues estrelles internacionals de la dansa.

Una gran producció clàssica i irresistible que representa un moment memorable. Un espectacle únic que perdurarà a la memòria del públic. No t'ho pots perdre!

 

BIOGRAFIA 

Mantenir la tradició del ballet rus: aquesta és la missió del Russian Classical Ballet, sota la direcció d'Evgeniya Bespalova. La companyia està formada per un repartiment de ballarins formats a les escoles coreogràfiques més prestigioses, com la de Moscou, Sant Petersburg, Novossibirsk o Perm; i artistes que han actuat en alguns dels teatres de dansa més prestigiosos. Tots ells donen cos a aquesta companyia que uneix el mestratge i l'experiència de ballarins internacionals amb la innovació de joves talents emergents en el panorama de la dansa clàssica.

Sessions

  Detalls

  Gèneres
  Dansa, Ballet
  Preu
  Platea: 29 € / Amfiteatre: 25 €
  Durada
  2 h
  Organitzadors
  Classic Stage, SLU

  Fitxa artística

  Música: Piotr Ilitx Txaikovski

  Llibret: MARIUS PETIPA basat en el conte de d'ERNST THEODOR AMADEUS HOFFMAN

  Coreografia: MAIRUS PETIPA i LEV IVANOV

  Escenografia: RUSSIAN CLASSICAL BALLET

  Directora: EVENIYA BESPALOVA

  Estrena el 17 de desembre de 1892 al TEATRE MARIINSKY de Sant Petersburg (Rússia)